Tiel

In Tiel kun je je laten testen in een commerciële teststraat. Het testen in een commerciële teststraat heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van het doen van een coronatest bij de GGD. Als je een coronatest wilt doen bij een commerciële teststraat, heb je namelijk veel meer mogelijkheden dan wanneer je je wilt laten testen bij de GGD. Het is namelijk zo dat je bij een commerciële teststraat in Tiel meestal een aantal verschillende soorten coronatests kunt doen. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een sneltest te doen, maar het is ook mogelijk om een PCR-test te doen. Als je wilt kun je hier zelfs een reisverklaring bij krijgen.

PCR-test met reisverklaring

Als je naar het buitenland wilt reizen, heb je een reisverklaring nodig. Om een reisverklaring te krijgen moet je maximaal 72 uur voor je vertrekt een PCR-test hebben gedaan waarvan de uitslag negatief is. Het is niet mogelijk om een reisverklaring te krijgen als je een coronatest hebt gedaan bij de GGD. De teststraat in Tiel waar je dit doet moet de reisverklaring namelijk voor je regelen. Het is daarom slim om op het moment dat je je reis inplant ook alvast een coronatest in te plannen.

De commerciële teststraat in Tiel

Je kunt je in Tiel laten testen in een commerciële teststraat. Het is bij deze teststraat zowel mogelijk om een sneltest te doen als om een PCR-test te doen. Ook als je een PCR-test doet bij een commerciële teststraat duurt het doorgaans minder lang voordat je de uitslag krijgt. Dat komt doordat de GGD het over het algemeen een stuk drukker heeft op het gebied van PCR-tests. Daarom is het ook voor mensen die het liefst een PCR-test doen een goed idee om naar de commerciële teststraat in Tiel te gaan.

Kosten PCR sneltest met COVID reiscertificaat
☝Klik - Boek Vandaag je test!☝

Een coronatest in Tiel

Voel je je niet helemaal fit en wil je zeker weten dat je niet besmet bent met het coronavirus? Dan kan het een goede optie zijn om een sneltest …